Off Topic

Tacksam

2019-04-20 18:07 #0 av: ähnchen

Ibland slår mig verkligheten med all kraft. Medan jag njuter av kvällssolen i vår fina trädgård häpnar jag över det faktum att detta faktiskt är mitt liv, min realitet! Som barn fantiserade jag om att jag och min bästa vän hittade ett övergivet stall någonstans i skogen med några övergivna hästar. Vi flyttade dit, tog hand om allt och alla levde ett lyckligt liv.

Ok, jag "hittade" inget stall och Grynet var inte övergiven utan välnärd när jag "hittade" henne. Hursom, en serie av beslut i mitt liv, tillsammans med stödet från familj och vänner, har lett mig till just detta ögonblick där jag skriver just detta inlägg till sången av alla fåglar runtomkring mig, där jag inser att jag faktiskt bor i skogen, och driver ett stall, tillsammans med min partner som lika mycket är min bästa vän. Jag är så tacksam för att vara just här och nu. Hjärta

Värd på Natural Horsemanshipwww.ap-horsemanship.com

Den som tror sig veta allt vet bara det han vet.
Den som vet att man aldrig blir fullärd kommer växa livet ut.

Anmäl
2019-04-23 19:25 #1 av: Sasha W

åh vilken rörande text <3

Anmäl
2019-05-20 11:30 #2 av: Herveaux

Hur har jag missat detta underbara inlägg! Hjärta

Så härligt att du kan bara vara i nuet och njuta av vad du har åstadkommit. 
Hoppas känslan kan hålla i sig länge. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.