Utrustning

Repgrimma

2017-06-19 12:11 #0 av: Tezzans

Hej! jag har sätt en del fina repgrimmor på nätet och istället för att köpa vill jag testa göra en själv, dels också för det kan vara billigare då dom jag hittat e såpass dyra. 
Men jag hittar bara hur man gör en standard repgrimma inte hur man kan pynta nos och nackdelen, vet någon en bra sida för det? och vart man kan köpa tillbehör när man ska göra en repgrimma, finns det tex att åka och köpa i butik eller mst man beställa hem? Aldrig gjort något liknande förut :) 

Jag bifoga en bild på en som jag inspireras av mycket! Den har ju flätat eller något vid nosen och nacken och det är sånt jag vill försöka hitta på hur man gör så tar tacksam emot hjälp! 
Ska göra till en amerikansk miniatyrhäst.


Anmäl
2017-06-21 08:20 #1 av: ähnchen

Den var fin! Hittade en video  på hur man kan snygga till en vanlig grimma. Borde gå att göra samma sak med en repgrimma. Den är tyvärr på tyska men jag tror att man ser rätt bra hur hon gör.

https://www.youtube.com/watch?v=UdbpYufCDoM

Värd på Natural Horsemanshipwww.gnagarfantasten.se

Den som tror sig veta allt vet bara det han vet.
Den som vet att man aldrig blir fullärd kommer växa livet ut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.