Off Topic

Fodervärd sökes

2016-12-16 10:11 #0 av: Hyvens

Verkar inte va så stor aktivitet här, men lägger ut ändå.
Hej!

Vill låna ut mitt b-ponnysto på 5år till någon som kan utbilda henne i ridningen och/eller träna NH/Trix. Kan även tänka mig att låna ut henne till en ponnykusk som ger henne tid att utvecklas. Hon kan springa fort om hon vill, men vi kommer inte riktigt överens så jag har aldrig riktigt lyckats få fram viljan. Hon är travtränad t.o.m i våras.
Snäll att hantera och att köra, men bestämd, hon vet vad hon vill. Riden på ett par gånger med ledare. Slutmätt som 4 åring på 119cm och har växt nån cm efter det.

Är van att gå på lösdrift med fri tillgång på mat o vatten. Hon får fodertillskott för sin mage då hon är lös, hon är kollad grundligt hos veterinär och kommer att äta fodertillskott hela livet. Det följer med det fodertillskott som finns kvar, efter det kan man byta till ett annat som veterinären rekommenderar. Fodervärdskontrakt kommer att skrivas.

Finns i Värmland, vid fler frågor ta kontakt

Anmäl
2016-12-17 19:33 #1 av: ähnchen

Hoppas att du hittar ett bra ställe till henne där hon kan utvecklas. Glad

Värd på Natural Horsemanshipwww.gnagarfantasten.se

Den som tror sig veta allt vet bara det han vet.
Den som vet att man aldrig blir fullärd kommer växa livet ut.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.