2016-11-26 08:51 #0 av: ähnchen

Vi har inga fungerande lampor i paddocken just nu så vad gör man? Man tränar för olympiska grenen "stå still" på gårdsplanen där man ser vad man gör Skämtar 

Låter inget vidare men för Grynet är det fortfarande en utmaning att stå still när jag sitter i sadeln, framför allt när människor springer runt i och utanför stallet, bilar kommer och lämnar och värst av allt, alla kompisar får gå in medan man själv får jobba hårt och stå STILL! 

Så mycket att hålla koll på, så mycket att se och så är det en person som hela tiden kräver fokus av en. Hur ska man se vad som händer där borta med böjd hals, matte?? 

Hon blev snarare irriterad än rädd vilket i hennes fall är positivt då det visar att hon klarade av situationen rädslomässigt. Men hon tyckte att det inte var ok att hon inte fick göra som hon ville, slog med huvudet, grävde med framfötterna ibland och grymtade frustrerad. Allt jag gjorde var lateral böjning och ibland flytta hennes bakfötter när uppmärksamheten trytade helt. Varje gång hon gjorde rätt fick hon förstås eftergift och fick stå på långa tyglar tills hon gick iväg igen.

Och som vanligt hittade hon till slut tillbaka till här och nu, stod still, suckade och började gäspa. Då var vi klara och hon fick det hon längtat efter, gå in och äta. Glad