Annonstorget

Harry söker fodervärd!

2015-07-15 23:07 #0 av: LinaN

Fodervärd sökes 1-2 år. Västra götaland/skåne ev även halland. till 10 årig kallblodskille. ardenner/shire. 165-170, viktbärande. Lättfödd, exemfri och fångfri. Barfota och riden både med bett och bettlöst. Skolad inom Parelli horsemanship, leker och tränar på level 3-4 i alla savvys.

Lånas ut pga mitt mående och ork. Vi har stallplats kvar tills den siste augusti, sen måste vi ha löst en fodervärd alternativt nytt stall i trollhättan/vänersborg med goda bussförbindelser.

Avtal skrivs, noga med var han hamnar. snäll kille som är ranghög utan att vara elak. kan gå med både ston och vallacker. Allroundriden, älskar uteritter. Klok kille, modig, hoppar gärna. Listig och smart så det gäller att man är snabbtänkt själv. Rolig häst att grejja med. Även inkörd men inte skolad framför vagn.

Nackdelar, han har haft lite separationsångest när han blir lämnad helt ensam i stallet. Däremot att gå in i ett tomt stall och stå där är inga problem alls. Samt att han har lite problem med korsgalopp/förvänd galopp i höger varv i ridhuset, ute är det inget problem.

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2015-07-20 11:30 #1 av: Gronstedt

*mummel* Nu när jag äntligen fått lite ordning och kan börja fundera på medryttarhäst igen ... Men stallplats och häst på heltid kan jag inte fixa. Hoppas det löser sig för er.

Anmäl
2015-07-20 12:29 #2 av: LinaN

#1 typiskt, men så är det.... ev om vi kan hitta en annan stallplats än den vi står på så är det ett alternativ med ny (betalande) medryttare/halvfodervärd. Men det är ju lite som det är. De flesta stall är upptagna/fulla nu känns det som.

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2015-07-20 12:33 #3 av: Gronstedt

Sett den här?

http://www.hastnet.se/marknad/annons.php?annonsid=70956&marknad=2

(Nä, jag hänger inte alls på hästnet i stället för att jobba ...)

Anmäl
2015-07-20 14:54 #4 av: LinaN

#3 nej den hade jag inte sett, men problemet är att jag kan inte ta mig dit regelbundet.... :(

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.