Evenemang/clinics

Clinic med 5* Parelli-instruktör David Lichman

2014-01-20 23:19 #0 av: AWNaturalhorsetraining

19-20 juli i sommar kommer 5-stjärniga Parelli-instruktören David Lichman från Californien till Skåne i Anderslöv. David är mycket populär som tränare och har även speciell kompetens för gångartshästar. David kommer att undervisa i Level 2-4 i Online, Freestyle, Liberty och Finesse enligt Pat Parellis lära med love, language & leadership som grund. Förkunskap är Level 1. Du kan delta på marken och/eller i ridning. För de som inte rider krävs Level 1 från marken. Begränsat antal platser med häst så det är först till kvarn som gäller… Det finns även möjlighet att delta som åskådare.

Datum: 19-20 juli 2014

Plats: Anderslöv (Sydslättens RF) i Skåne.

Tid: Ca kl 8.30-18.00.

Kostnad deltagande med häst: 3 900 kr early bird-pris. Anmälningsavgiften som är halva kurskostnaden på 1950 kr betalas in vid anmälan efter besked om plats på kursen. Obs! Du är inte garanterad någon plats förrän du betalat in anmälningsavgiften. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast 28/2 för detta pris. Efter det datumet kostar kursen 4 500 kr. Anmälan senast 1/4 med anmälningsavgiften på 2250 kr inbetald. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast 3 juni. Möjlighet finns till fakturabetalning och räntefri delbetalning. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas endast vid inställd kurs. Mindre kostnad tillkommer för övernattning och uppstallning.

Kostnad som åskådare: 500 kr för en dag, 700 kr för båda dagarna. Avgiften för fotfolk är bindande och betalas inte tillbaks vid avhopp, dock kan du låta någon annan gå i ditt ställe.

Du kan ta med egen mat eller köpa lunch och enklare förtäring på plats.

På morgonen börjar man med teori och målsättning. Undervisning sker i grupper och även alla tillsammans. Begränsat antal ekipage eftersom vi vill hålla en hög nivå. Undervisningen sker på engelska. Glöm inte block och penna då mycket intressant kommer att sägas!

För info och anmälan: info@naturalhorsemanship.se Telefon Anneli: 0703-90 00 57 Bankgiro: 491-8884

Maila din anmälan med namn, adress, telefonnummer, e-postadress och uppge om du deltar med häst eller som åskådare. Uppge level om du deltar med häst. Du får mer specifierad info med vägbeskrivning efter anmälan.

AW Natural Horse Training www.naturalhorsemanship.se i samarbete med David Lichman.

Varmt välkommen!

Anmäl
2014-01-21 10:44 #1 av: LinaN

ohh sweet! Ska se om finanserna tillåter att man åker hem och hälsar på familjen i skåne samt åker på clinic som fotfolk! Hade vart toppen! Kompisen var på en Lichman-clinic förra året som fotfolk och var jättenöjd :)

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.