Annonstorget

Tips på föreläsare?

2014-01-12 21:39 #0 av: Spiritinthesky

Jag söker efter tips på duktiga föreläsare som kan hålla i intressanta & inspirerande föreläsningar inför ungdomar & vuxna med intresse för hästhållning, hästkunskap, träning och tävling. Kräver absolut ingen utbildning, utan en kunnig person som har lätt att prata. Ett sting humor skadar absolut inte. 

I Småland, helst Kronobergs Län.

ALLA tips mottages tacksamt!

Anmäl
2014-01-13 10:56 #1 av: LinaN

Då skulle jag tipsa om Tina Kolhammar!

Jag har deltagit i hennes web-föreläsningar via skype och det är otroligt trevligt, hon är oerhört duktig och hon är den enda jag känner som är dels NH-instruktör och dels så människokär som hon är.

Vi skrattar, får tankeställare, får massor med kunskap och erfarenheter och svar på frågor man har. Hon håller till i blekinge nånstans tror jag (jag är superdålig på geografi)

Hon kan skräddarsy en föreläsning efte de behov och önskelmål som finns plus att allt får en NH-vinkling som värnar om hästens integritet, och hur man ska jobba med och inte mot hästen. :)

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.